XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://army.wiser.my/3-android-tv-box-berkualiti-dan-mampu-milik/100%Always2019-02-28 15:03
https://army.wiser.my/jawi-cadang-untuk-tempatkan-85-mesin-atm-beras-di-masjid-masjid-wilayah-persekutuan/100%Always2019-03-03 01:59
https://army.wiser.my/samsung-galaxy-a30-dan-a50-akan-masuk-ke-malaysia-harga-bermula-dari-rm799/100%Always2019-02-28 12:59
https://army.wiser.my/samsung-perkenal-telefon-pintar-bajet-galaxy-a10/100%Always2019-02-28 12:23
https://army.wiser.my/huawei-nova-3i-akan-dapat-kemaskini-emui-9-0-bermula-esok/100%Always2019-02-28 11:12
https://army.wiser.my/redmi-note-7-pro-dilancarkan-bersama-kamera-48mp-dan-snapdragon-675/100%Always2019-02-28 10:48
https://army.wiser.my/motorola-dan-honor-dikhabar-akan-hadir-dengan-peranti-boleh-lipat/100%Always2019-02-28 10:18
https://army.wiser.my/vivo-beri-peluang-pembeli-v15-v15-pro-bawa-pulang-dji-tello-drone-secara-percuma/100%Always2019-02-28 09:28
https://army.wiser.my/skmm-sudah-keluarkan-kompaun-berjumlah-rm-2-32-juta-kepada-beberapa-telco/100%Always2019-02-28 08:40
https://army.wiser.my/nintendo-umum-pokemon-sword-shield-bakal-ke-pasaran-global-penghujung-tahun-ini/100%Always2019-02-28 08:29
https://army.wiser.my/usb-if-umum-nama-bagi-piawaian-usb-3-2/100%Always2019-02-28 07:50
https://army.wiser.my/jom-undi-liga-malaysia-untuk-dimasukkan-dalam-fifa-20/100%Always2019-02-28 07:39
https://army.wiser.my/imej-peranti-xiaomi-blackshark-2-dengan-cip-snapdragon-855-didakwa-telah-tertiris/100%Always2019-02-28 07:07
https://army.wiser.my/ibu-pejabat-razer-di-malaysia-kini-rasmi-bakal-kembangkan-razer-pay-dan-arena-e-sukan-tempatan/100%Always2019-02-28 09:37
https://army.wiser.my/xox-mula-tawar-perkhidmatan-e-sim-harga-pelan-bermula-dari-rm39/100%Always2019-02-28 06:28
https://army.wiser.my/utm-sediakan-skuter-elektrik-untuk-kegunaan-dalam-kampus/100%Always2019-02-28 03:39
https://army.wiser.my/penyelidik-sekuriti-temui-kelemahan-pada-aplikasi-shareit-pengodam-boleh-akses-fail-pengguna/100%Always2019-02-28 06:28
https://army.wiser.my/samsung-galaxy-s10-dan-s10-dibedah-memperlihatkan-komponen-dalaman/100%Always2019-02-28 02:12
https://army.wiser.my/light-umum-kerjasama-dengan-xiaomi-sony-untuk-hasilkan-telefon-multi-kamera-di-masa-hadapan/100%Always2019-02-28 02:05
https://army.wiser.my/fortnite-samsung-galaxy-watch-dan-google-night-sight-antara-pemenang-glomo-awards-di-acara-mwc-2019/100%Always2019-02-28 01:46
https://army.wiser.my/vivo-iqoo-ambil-masa-kurang-satu-jam-untuk-dicas-penuh/100%Always2019-02-28 01:23
https://army.wiser.my/5-lagi-produk-apple-yang-gagal-2/100%Always2019-02-28 00:51
https://army.wiser.my/nokia-8-1-nak-lawan-takuk-pixel-ke-tu/100%Always2019-02-28 00:48
https://army.wiser.my/foto-ini-dikatakan-diambil-menggunakan-kamera-huawei-p30-pro/100%Always2019-02-27 17:51
https://army.wiser.my/huawei-mate-20-pro-diangkat-sebagai-telefon-terbaik-pada-acara-mwc-2019/100%Always2019-02-27 14:37
https://army.wiser.my/mwc2019-microsd-express-diumum-dengan-kelajuan-membaca-985mb-per-saat/100%Always2019-02-27 17:26
https://army.wiser.my/mwc2019-htc-pertontonkan-vive-pro-eye-vive-cosmos-vive-focus-plus/100%Always2019-02-27 13:06
https://army.wiser.my/qa-wiser-guna-phone-apa-siapa-tubuhkan-wiser/100%Always2019-02-27 10:52
https://army.wiser.my/huawei-y9-vs-honor-10-lite-camera-comparison/100%Always2019-02-27 10:47
https://army.wiser.my/redmi-note-7-boleh-mula-didapati-di-malaysia-pada-19-mac-ini/100%Always2019-02-27 10:41
https://army.wiser.my/mwc2019-samsung-galaxy-s10-5g-kita-masih-belum-bersedia/100%Always2019-02-27 10:21
https://army.wiser.my/mwc2019-nokia-9-pureview-dengan-5-kamera-utama/100%Always2019-02-27 10:13
https://army.wiser.my/mwc-pengalaman-awal-pegang-xiaomi-mi9-dengan-tetapan-3-kamera/100%Always2019-02-27 10:07
https://army.wiser.my/spesifikasi-redmi-note-7-pro-didedahkan-tampil-dengan-tiga-pilihan-variasi/100%Always2019-02-27 09:51
https://army.wiser.my/mwc2019-energizer-umum-telefon-pintar-lipat-dengan-sokongan-5g/100%Always2019-02-27 16:54
https://army.wiser.my/stardew-valley-rasmi-bakal-ke-android-pada-14-mac-ini/100%Always2019-02-27 08:21
https://army.wiser.my/maxis-bekerjasama-dengan-huawei-bawa-teknologi-5g-di-malaysia/100%Always2019-02-27 08:13
https://army.wiser.my/adobe-shockwave-bakal-ditamatkan-april-ini/100%Always2019-02-27 07:54
https://army.wiser.my/pengecasan-pantas-55w-hanya-untuk-huawei-mate-x-sahaja/100%Always2019-02-27 07:37
https://army.wiser.my/video-trailer-kedua-pokemon-detective-pikachu-dikeluarkan-papar-kemunculan-mewtwo/100%Always2019-02-27 04:48
https://army.wiser.my/shopee-keluarkan-kenyataan-berkaitan-aktiviti-penipuan-dalam-platform-mereka/100%Always2019-02-27 04:24
https://army.wiser.my/oneplus-7-sah-tidak-akan-menyokong-pengecasan-tanpa-wayar/100%Always2019-02-27 04:18
https://army.wiser.my/10-pemenang-pertandingan-shot-on-iphone-diumumkan-oleh-apple/100%Always2019-02-27 03:48
https://army.wiser.my/mwc2019-htc-5g-hub-mampu-sambungkan-20-peranti-untuk-rangkaian-5g/100%Always2019-02-27 03:18
https://army.wiser.my/apple-bukan-lagi-syarikat-paling-berinovasi-di-dunia/100%Always2019-02-27 02:48
https://army.wiser.my/mwc2019-zte-umum-tiga-model-axon-10-pro-5g-blade-v10-dan-blade-v10-lita/100%Always2019-02-27 02:45
https://army.wiser.my/microsoft-dijangka-bakal-lancarkan-xbox-baharu-pertengahan-tahun-ini/100%Always2019-02-27 02:17
https://army.wiser.my/mwc2019-doogee-umum-siri-y-peranti-yang-disasarkan-untuk-golongan-muda/100%Always2019-02-27 02:10
https://army.wiser.my/mwc2019-nubia-alpha-jam-tangan-pintar-yang-boleh-menangkap-swafoto-kini-dilancarkan/100%Always2019-02-26 23:29
https://army.wiser.my/first-look-honor-view20-di-paris-ft-fazli-halim/100%Always2019-02-26 22:25
https://army.wiser.my/honor-view20-kamera-48mp-ultra-clarity-dan-kamera-depan-berlubang/100%Always2019-02-26 22:22
https://army.wiser.my/vivo-nex-dua-skrin-boleh-jadi-keliru-mana-depan-mana-belakang/100%Always2019-02-26 22:19
https://army.wiser.my/huawei-y9-vs-honor-8x-camera-comparison/100%Always2019-02-26 22:17
https://army.wiser.my/mwc2019-doogee-s90-telefon-pintar-modular-yang-menawarkan-pelbagai-fungsi-menarik/100%Always2019-02-26 18:31
https://army.wiser.my/mwc2019-wiko-view-3-dan-view-3-pro-bersama-rekaan-yang-lebih-menawan/100%Always2019-02-27 06:50
https://army.wiser.my/ini-pandangan-kami-selepas-sehari-bersama-samsung-galaxy-s10/100%Always2019-02-27 08:39
https://army.wiser.my/hampir-ditipu-ketika-beli-barang-dari-shopee-lelaki-ini-kongsikan-taktik-penipuan-peniaga-tidak-bertanggungjawab/100%Always2019-02-27 04:27
https://army.wiser.my/imej-panel-hadapan-realme-3-turut-paparkan-markah-penanda-aras-antutu/100%Always2019-02-26 15:08
https://army.wiser.my/2-model-tetikus-senyap-tanpa-wayar-mampu-milik-daripada-logitech/100%Always2019-02-26 15:01
https://army.wiser.my/bagaimana-masuk-kedalam-mod-bios-untuk-setiap-model-komputer/100%Always2019-02-26 10:03
https://army.wiser.my/mi-9-habis-terjual-hanya-dalam-masa-53-saat-di-china/100%Always2019-02-26 09:54
https://army.wiser.my/vivo-v15-pro-kini-rasmi-untuk-pasaran-malaysia-dijual-pada-harga-rm1799/100%Always2019-02-26 09:16
https://army.wiser.my/samsung-galaxy-note-10-mungkin-hadir-dengan-tetapan-kuad-kamera-utama/100%Always2019-02-26 07:26
https://army.wiser.my/peranti-dengan-kebolehan-10x-zoom-dan-sambungan-5g-dari-oppo/100%Always2019-02-26 04:42
https://army.wiser.my/mwc-2019-energizer-power-max-p18k-pop-telefon-tebal-dengan-bateri-yang-mampu-bertahan-lebih-dari-sebulan/100%Always2019-02-26 22:48
https://army.wiser.my/telefon-bawah-rm1000-yang-berbaloi-dimiliki-setakat-februari-2019/100%Always2019-02-26 03:51
https://army.wiser.my/penyelidik-mengesan-kelemahan-pada-rangkaian-4g-dan-5g-yang-boleh-mendedahkan-lokasi-serta-memintas-panggilan-suara-pengguna/100%Always2019-02-26 03:15
https://army.wiser.my/spesifikasi-penuh-vivo-iqoo-tersenarai-di-tenaa-bakal-diperkenalkan-pada-1-mac/100%Always2019-02-26 02:03
https://army.wiser.my/pelancaran-asus-zenfone-6-dijadual-pada-16-mei-depan/100%Always2019-02-26 01:39
https://army.wiser.my/huawei-mate-20x-besar-gila/100%Always2019-02-26 01:12
https://army.wiser.my/xiaomi-mi-mix-3-bebas-penyakit-notch-dengan-sistem-slider/100%Always2019-02-26 01:09
https://army.wiser.my/5-produk-apple-yang-gagal-di-pasaran/100%Always2019-02-26 01:07
https://army.wiser.my/samsung-a9-2018-nak-ke-mana-sampai-4-kamera/100%Always2019-02-26 01:01
https://army.wiser.my/penggunaan-dron-dicadangkan-untuk-pantau-projek-pembangunan-diseluruh-negara/100%Always2019-02-26 02:11
https://army.wiser.my/mwc2019-lg-v50-thinq-boleh-dilipat-dan-mempunyai-keupayaan-5g/100%Always2019-02-26 07:35
https://army.wiser.my/sempena-ulang-tahun-ke-10-whatsapp-kongsikan-ciri-ciri-yang-diperkenalkan-setiap-tahun/100%Always2019-02-25 14:19
https://army.wiser.my/naib-presiden-oppo-berkongsi-rupa-bentuk-peranti-boleh-lipat/100%Always2019-02-25 12:38
https://army.wiser.my/mwc2019-sony-xperia-1-model-kelas-atasan-dengan-skrin-4k-oled/100%Always2019-02-26 14:48
https://army.wiser.my/mwc2019-sony-xperia-10-dan-10-plus-diumumkan-dengan-skrin-bernisbah-21-9/100%Always2019-02-26 14:39
https://army.wiser.my/penduduk-negeri-selangor-boleh-berkomunikasi-secara-terus-dengan-menteri-besar-melalui-e-mel/100%Always2019-02-25 08:13
https://army.wiser.my/bercadang-untuk-beli-telefon-pintar-terpakai-perhatikan-bahagian-peranti-ini-sebelum-membelinya/100%Always2019-02-25 06:05
https://army.wiser.my/skrin-paparan-galaxy-s10-dapat-pujian-ramai-tetapi-sedikit-pelik-pada-bahagian-sensor-pengimbas-cap-jari/100%Always2019-02-25 07:39
https://army.wiser.my/huawei-sindir-samsung-galaxy-s10-melalui-promosi-kedatangan-huawei-p30/100%Always2019-02-25 03:55
https://army.wiser.my/mwc2019-nokia-lancarkan-telefon-pintar-dilengkapi-dengan-5-kamera/100%Always2019-02-26 07:38
https://army.wiser.my/mwc2019-nokia-1-plus-kembalikan-nostalgia-dengan-kerangka-belakang-boleh-tukar/100%Always2019-02-26 07:38
https://army.wiser.my/mwc2019-huawei-matebook-x-pro-2019-dan-huawei-matebook-14-diperkenalkan/100%Always2019-02-24 17:05
https://army.wiser.my/tips-business-marketing-menggunakan-whatsapp/100%Always2019-02-24 14:55
https://army.wiser.my/mwc2019-huawei-mate-x-peranti-boleh-lipat-dengan-teknologi-5g-dan-pengecasan-sehingga-55w/100%Always2019-02-27 09:53
https://army.wiser.my/u-mobile-kembangkan-lagi-penawaran-4g-lte-ke-40-lokasi-di-utara-tanah-air/100%Always2019-02-24 12:27
https://army.wiser.my/mwc2019-mi-9-dilancarkan-untuk-pasaran-global/100%Always2019-02-24 14:08
https://army.wiser.my/mwc2019-xiaomi-lancarkan-mi-mix-3-versi-5g/100%Always2019-02-27 09:53
https://army.wiser.my/winrar-ada-kelemahan-dedahkan-pengguna-kepada-virus/100%Always2019-02-24 05:10
https://army.wiser.my/rebat-20-untuk-pembayaran-tol-melalui-touch-n-go-e-wallet/100%Always2019-02-24 03:25
https://army.wiser.my/cara-aktifkan-colorblind-mode-pada-windows-10-untuk-pengguna-yang-rabun-warna/100%Always2019-02-24 02:42
https://army.wiser.my/mwc2019-oppo-memperkenalkan-teknologi-5g-dan-kebolehan-zoom-optikal-10x/100%Always2019-02-24 01:46
https://army.wiser.my/nokia-9-pureview-mungkin-dijual-pada-harga-bawah-rm2800-di-eropah/100%Always2019-02-23 06:35
https://army.wiser.my/poster-peranti-boleh-lipat-huawei-tertiris-nama-rasmi-didedahkan/100%Always2019-02-23 06:09
https://army.wiser.my/realme-3-akan-diperkenalkan-secara-rasmi-pada-4-mac-ini/100%Always2019-02-23 03:30
https://army.wiser.my/oppo-pula-bakal-lancarkan-telefon-dengan-kamera-48mp-pada-5-mac-ini/100%Always2019-02-23 02:28
https://army.wiser.my/foto-yang-didakwa-ditangkap-menggunakan-nokia-9-pureview-dipertontonkan-kali-pertama/100%Always2019-02-23 01:45
https://army.wiser.my/lindungi-kandungan-hardisk-anda-dengan-kata-laluan/100%Always2019-02-22 16:58
https://army.wiser.my/redmi-note-7-pro-dengan-lensa-48mp-sony-imx586-bakal-dilancarkan-minggu-hadapan/100%Always2019-02-22 09:46
https://army.wiser.my/rockstar-cari-pekerja-baharu-beri-gambaran-pembangunan-permainan-gta-6/100%Always2019-02-22 08:30
https://army.wiser.my/realme-2-pro-8gb-ditawarkan-pada-harga-bawah-rm900-27-februari-ini/100%Always2019-02-22 07:06
https://army.wiser.my/samsung-galaxy-s10-plus-rekod-markah-dxomark-tertinggi-kongsi-kedudukan-bersama-huawei-mate-20-pro/100%Always2019-02-22 03:54
https://army.wiser.my/peranti-boleh-lipat-huawei-akan-diperkenalkan-2-hari-lagi/100%Always2019-02-22 01:55
https://army.wiser.my/cara-membuat-table-menggunakan-excel-pada-android/100%Always2019-02-21 14:15
https://army.wiser.my/pinterest-sekat-carian-mengenai-anti-vaksin/100%Always2019-02-21 10:11
https://army.wiser.my/realme-3-sah-bakal-didatangkan-dengan-mediatek-helio-p70-rekaan-ala-berlian/100%Always2019-02-21 09:53
https://army.wiser.my/facebook-akhirnya-benarkan-pengguna-android-untuk-hentikan-penjejak-lokasi-begini-caranya/100%Always2019-02-21 07:19
https://army.wiser.my/xiaomi-mi-9-terima-markah-dxomark-lebih-tinggi-dari-iphone-xs-max-galaxy-note-9/100%Always2019-02-21 04:02
https://army.wiser.my/samsung-galaxy-fold-diumumkan-bakal-berada-di-pasaran-pada-april/100%Always2019-02-21 03:04
https://army.wiser.my/siri-samsung-galaxy-s10-diperkenalkan-secara-rasmi-boleh-dipra-tempah-bermula-esok/100%Always2019-02-21 02:33
https://army.wiser.my/honor-10-lite-bakal-menggugat-honor-8x-persengketaan-adik-beradik/100%Always2019-02-20 11:18
https://army.wiser.my/apa-yang-mungkin-korang-tak-tahu-tentang-youtube/100%Always2019-02-20 11:14
https://army.wiser.my/kenapa-produk-apple-tak-ditampal-pelekat-apple-inside/100%Always2019-02-20 11:11
https://army.wiser.my/realme-c1-perlu-ke-beli-fon-mahal-kalau-yang-murah-pun-dah-cukup-sedap/100%Always2019-02-20 11:07
https://army.wiser.my/xiaomi-turut-memperkenalkan-mi-9-se-dengan-snapdragon-712/100%Always2019-02-20 11:02
https://army.wiser.my/mi-9-sudah-rasmi-membawakan-3-kamera-dan-sokongan-pengecasan-tanpa-wayar-20w/100%Always2019-02-20 12:13
https://army.wiser.my/realme-beri-gambaran-pelancaran-model-realme-3/100%Always2019-02-20 10:15
https://army.wiser.my/reka-bentuk-konsep-iphone-boleh-lipat-didedahkan-tampil-berbeza-dari-model-samsung/100%Always2019-02-20 08:05
https://army.wiser.my/xiaomi-beri-idea-apa-yang-boleh-dilakukan-pada-iphone-lama-anda/100%Always2019-02-20 08:07
https://army.wiser.my/pelanggan-warga-emas-dilayan-dengan-buruk-tm-diminta-lebih-prihatin/100%Always2019-02-20 14:48
https://army.wiser.my/khabar-angin-menyatakan-mungkin-tiada-pengeluaran-razer-phone-3/100%Always2019-02-20 05:20
https://army.wiser.my/google-bakal-adakan-acara-misteri-semasa-persidangan-gdc-2019-bulan-hadapan/100%Always2019-02-20 04:07
https://army.wiser.my/penghasilan-ps-vita-di-jepun-bakal-dihentikan-tidak-lama-lagi/100%Always2019-02-20 02:41
https://army.wiser.my/kelajuan-sambungan-4g-iphone-xr-adalah-lebih-perlahan-berbanding-iphone-xs-dan-iphone-xs-max/100%Always2019-02-20 02:42
https://army.wiser.my/video-konsep-oneplus-7-tampilkan-kamera-tri-lensa-skrin-tebuk/100%Always2019-02-20 02:18
https://army.wiser.my/ceo-huawei-kongsi-foto-dipercayai-diambil-dari-huawei-p30-pro/100%Always2019-02-20 01:59
https://army.wiser.my/cara-untuk-muat-turun-fail-dokumen-scribd/100%Always2019-02-19 14:34
https://army.wiser.my/sambungan-internet-gigabit-tanpa-wayar-terragraph-akan-dimulakan-di-pulau-pinang/100%Always2019-02-19 12:00
https://army.wiser.my/kenali-apa-itu-nombor-imei-yang-dimiliki-telefon-pintar-anda/100%Always2019-02-22 07:17
https://army.wiser.my/huawei-p30-dijadualkan-pelancarannya-26-mac-depan/100%Always2019-02-19 09:25
https://army.wiser.my/huawei-y9-satu-lagi-fon-bawah-rm1000-yang-buat-tulang-rusuk-bergetar/100%Always2019-02-19 08:15
https://army.wiser.my/mi-8-pro-dengan-binaan-transparent-yang-cool-tapi/100%Always2019-02-19 08:09
https://army.wiser.my/ini-merupakan-harga-jualan-mi-9-untuk-pasaran-china/100%Always2019-02-20 10:39
https://army.wiser.my/radin-era-buat-review-bakal-join-wiser/100%Always2019-02-19 07:59
https://army.wiser.my/honor-8x-vs-realme-2-pro-vs-xiaomi-mi-8-lite/100%Always2019-02-19 07:54
https://army.wiser.my/kemaskini-pubg-mobile-dengan-mod-zombi-kini-boleh-dimuat-turun/100%Always2019-02-19 07:44
https://army.wiser.my/iqoo-bakal-lancarkan-peranti-pertama-hadir-dengan-spesifikasi-menarik/100%Always2019-02-19 06:56
https://army.wiser.my/qualcomm-dilapor-sedang-bangunkan-cip-qm215-untuk-peranti-kelas-permulaan/100%Always2019-02-19 05:37
https://army.wiser.my/youtube-didakwa-menyumbang-kepada-kebangkitan-teori-flat-earth/100%Always2019-02-19 04:07
https://army.wiser.my/google-mungkin-buang-butang-back-pada-android-q/100%Always2019-02-19 03:17
https://army.wiser.my/xiaomi-game-turbo-pencabar-baharu-kepada-gpu-turbo-hyper-boost-akan-diperkenal-bersama-mi-9/100%Always2019-02-19 02:48
https://army.wiser.my/senarai-butang-pintasan-yang-boleh-anda-gunakan-untuk-excel/100%Always2019-02-19 02:47
https://army.wiser.my/tayangan-the-punisher-jessica-jones-di-netflix-sah-dihentikan/100%Always2019-02-19 02:08
https://army.wiser.my/aplikasi-tudder-tinder-untuk-lembu/100%Always2019-02-18 05:02
https://army.wiser.my/markah-penanda-aras-antutu-mi-9-membayangkan-prestasi-yang-lebih-baik-dari-samsung-galaxy-s10/100%Always2019-02-18 04:02
https://army.wiser.my/apple-dikatakan-bakal-hadir-dengan-tiga-iphone-2019-salah-satunya-mempunyai-3-kamera-belakang/100%Always2019-02-18 03:29
https://army.wiser.my/5-aplikasi-untuk-mengubah-wajah-pada-android/100%Always2019-02-17 13:31
https://army.wiser.my/razer-game-store-tamat-operasi-hujung-bulan-ini/100%Always2019-02-17 07:16
https://army.wiser.my/sub-jenama-vivo-iqoo-mungkin-lancarkan-peranti-boleh-lipat/100%Always2019-02-17 06:40
https://army.wiser.my/xiaomi-oppo-lg-dan-alcatel-dilapor-semakin-kurang-gunakan-teknologi-nfc/100%Always2019-02-17 06:18
https://army.wiser.my/nama-maskot-dan-bagaimana-terciptanya-logo-android-ini/100%Always2019-02-17 05:09
https://army.wiser.my/aplikasi-i-tegur-mudahkan-anda-buat-aduan-kepada-pihak-berkuasa-tempatan/100%Always2019-02-19 11:20
https://army.wiser.my/permainan-video-stardew-valley-kini-boleh-dipra-daftar-di-google-play-store/100%Always2019-02-16 09:55
https://army.wiser.my/asus-zenfone-5z-256gb-boleh-didapati-pada-harga-rm500-lebih-murah-sehingga-esok/100%Always2019-02-16 07:37
https://army.wiser.my/xiaomi-malaysia-keluar-kenyataan-rasmi-mengenai-ketibaan-peranti-black-shark/100%Always2019-02-16 05:37
https://army.wiser.my/apple-dikatakan-bakal-melancarkan-model-iphone-xs-xs-max-versi-merah-bulan-ini/100%Always2019-02-16 03:52
https://army.wiser.my/apa-yang-anda-perlu-tahu-menjelang-pelancaran-xiaomi-mi-9-minggu-hadapan/100%Always2019-02-16 02:34
https://army.wiser.my/cara-untuk-membuat-pc-anda-menyebut-perkataan-ditaip/100%Always2019-02-15 14:31
https://army.wiser.my/6-cara-untuk-mengurangkan-kadar-pendedahan-radiasi-telefon-pintar-kepada-diri-kita/100%Always2019-02-16 03:41
https://army.wiser.my/mod-zombi-dilaporkan-bakal-hadir-ke-pubg-mobile-pada-minggu-hadapan/100%Always2019-02-15 08:11
https://army.wiser.my/lemeng-mobile-giliran-lenovo-pula-memperkenalkan-sub-jenama-mereka-sendiri/100%Always2019-02-15 04:17
https://army.wiser.my/kerajaan-mahu-laksana-tindakan-lebih-proaktif-bagi-membendung-jenayah-cetak-rompak-digital/100%Always2019-02-15 03:30
https://army.wiser.my/xiaomi-mi-9-akan-dilancarkan-secara-global-di-acara-mwc-2019-nanti/100%Always2019-02-15 02:29
https://army.wiser.my/masjid-akram-dato-keramat-sediakan-mesin-atm-beras-untuk-asnaf/100%Always2019-02-14 17:42
https://army.wiser.my/cara-untuk-verifikasikan-akaun-instagram-anda/100%Always2019-02-14 13:36
https://army.wiser.my/senarai-peranti-xiaomi-yang-dikatakan-bakal-menerima-miui-11/100%Always2019-02-14 09:58
https://army.wiser.my/pocophone-f1-128gb-kini-ditawarkan-dengan-harga-yang-lebih-murah/100%Always2019-02-14 09:14
https://army.wiser.my/vainglory-kini-tersedia-bagi-windows-mac-menyokong-fungsi-cross-play/100%Always2019-02-14 08:23
https://army.wiser.my/videosamsung-galaxy-s10-mungkin-hadir-dengan-pelindung-skrin-berlubang/100%Always2019-02-14 04:25
https://army.wiser.my/sesetengah-laman-web-tidak-boleh-zoom-ini-cara-untuk-atasinya/100%Always2019-02-14 03:59
https://army.wiser.my/pengguna-instagram-mengadu-jumlah-pengikut-berkurang-mungkin-berpunca-daripada-pepijat/100%Always2019-02-14 03:23
https://army.wiser.my/selepas-seminggu-ditawarkan-apex-legends-sudah-mempunyai-25-juta-pemain/100%Always2019-02-15 17:41
https://army.wiser.my/ujian-beta-pubg-lite-sudah-boleh-dimuat-turun-oleh-pengguna-malaysia/100%Always2019-02-14 03:34
https://army.wiser.my/jangan-terpedaya-dengan-kamera-48mp-ini-perbezaan-yang-anda-perlu-tahu-tentang-sensor-sony-imx586-dan-samsung-gm1/100%Always2019-02-14 12:40
https://army.wiser.my/sony-mungkin-guna-nama-xperia-10-dan-xperia-10-plus-bagi-peranti-kelas-pertengahan/100%Always2019-02-13 11:02
https://army.wiser.my/gsc-bakal-tayangkan-captain-marvel-sehari-lebih-awal-tiket-boleh-dibeli-bermula-esok/100%Always2019-02-13 13:08
https://army.wiser.my/oppo-a3s-versi-ram-3gb-dan-memori-32gb-turun-harga-kini-bernilai-rm599/100%Always2019-02-13 08:21
https://army.wiser.my/xiaomi-mi-9-sah-diperkenalkan-20-februari-nanti/100%Always2019-02-13 11:35
https://army.wiser.my/whatsapp-bangunkan-ciri-untuk-terima-atau-tolak-jemputan-masuk-kedalam-grup-perbualan/100%Always2019-02-14 09:22
https://army.wiser.my/perkhidmatan-unifi-di-tawau-lahad-datu-yang-terjejas-selesai-dibaikpulih/100%Always2019-02-13 05:58
https://army.wiser.my/honor-beri-peluang-peminat-untuk-menangi-view20-melalui-pertandingan-see-the-unseen/100%Always2019-02-13 04:37
https://army.wiser.my/spesifikasi-penuh-siri-samsung-galaxy-s10-didakwa-tertiris/100%Always2019-02-13 03:38
https://army.wiser.my/model-telefon-black-shark-rasmi-malaysia-boleh-mula-dipra-tempah/100%Always2019-02-13 02:47
https://army.wiser.my/cara-untuk-menjadikan-mesin-pencetak-biasa-kepada-wireless-printer/100%Always2019-02-12 14:29
https://army.wiser.my/ea-bercadang-untuk-bawa-apex-legends-ke-pasaran-android-ios/100%Always2019-02-12 10:07
https://army.wiser.my/google-dilihat-semakin-serius-untuk-membangunkan-cip-mereka-sendiri/100%Always2019-02-12 08:05
https://army.wiser.my/vivo-dilapor-lancar-iqoo-sebuah-sub-jenama-baru/100%Always2019-02-12 07:59
https://army.wiser.my/imej-sony-xperia-xa3-memperlihatkan-skrin-dengan-nisbah-219/100%Always2019-02-12 06:30
https://army.wiser.my/senarai-telefon-pintar-dengan-pancaran-radiasi-paling-tinggi-dan-paling-rendah/100%Always2019-02-12 06:04
https://army.wiser.my/guna-penyekat-iklan-pada-spotify-akaun-anda-bakal-digantung-atau-dibuang/100%Always2019-02-12 04:54
https://army.wiser.my/anda-kini-boleh-gunakan-e-wallet-touch-n-go-di-terowong-smart-dan-lebuhraya-lksa/100%Always2019-02-12 04:35
https://army.wiser.my/cfm-animatch-2019-peluang-penggiat-dunia-animasi-tempatan-untuk-rebut-wang-tunai-sehingga-rm20000/100%Always2019-02-12 03:51
https://army.wiser.my/apple-dijangka-akan-mengekalkan-beberapa-ciri-lama-pada-iphone-2019/100%Always2019-02-12 03:05
https://army.wiser.my/samsung-bakal-memperkenalkan-peranti-boleh-lipat-mereka-pada-acara-unpacked-nanti/100%Always2019-02-12 03:12
https://army.wiser.my/apa-itu-nfc-kegunaannya-dalam-kehidupan-seharian-kita/100%Always2019-02-11 12:09
https://army.wiser.my/edisi-huawei-p30-pro-dengan-sokongan-5g-didakwa-hanya-akan-ditawarkan-di-eropah-sahaja/100%Always2019-02-11 07:36
https://army.wiser.my/sebuah-lagi-model-samsung-muncul-dilaman-pengesahan-sirim/100%Always2019-02-11 10:30
https://army.wiser.my/vivo-bekerjasama-dengan-bo-linneman-untuk-hasilkan-logo-baru/100%Always2019-02-11 07:43
https://army.wiser.my/samsung-galaxy-s10-sudah-mendapat-pengesahan-sirim/100%Always2019-02-11 06:45
https://army.wiser.my/wav-dan-mp3-ini-perbezaan-antara-dua-format-audio/100%Always2019-02-11 08:07
https://army.wiser.my/cara-untuk-membuka-fail-jenis-zip-atau-rar-pada-android/100%Always2019-02-10 13:12
https://army.wiser.my/gambaran-lebih-jelas-reka-bentuk-vivo-v15-pro/100%Always2019-02-10 09:04
https://army.wiser.my/cara-masukkan-nombor-pecahan-dan-simbol-simbol-lain-dalam-microsoft-word/100%Always2019-02-10 08:30
https://army.wiser.my/xiaomi-mi-9-dilapor-muncul-pada-laman-pensijilan-singapura/100%Always2019-02-11 08:57
https://army.wiser.my/apple-bakal-beri-ganjaran-pada-remaja-yang-temui-masalah-pepijat-facetime/100%Always2019-02-10 06:07
https://army.wiser.my/ini-mungkin-wajah-sebenar-asus-zenfone-6/100%Always2019-02-10 03:31
https://army.wiser.my/jom-layari-laman-sesawang-the-mac-index-bagi-melihat-dan-membandingkan-harga-produk-produk-apple-dilebih-30-buah-negara/100%Always2019-06-10 23:14
https://army.wiser.my/ulasan-honor-view20-kamera-utama-48mp-ai-ultra-clarity-yang-memang-dasyat/100%Always2019-02-08 06:45
https://army.wiser.my/kemaskini-terbaru-ios-12-1-4-macos-mojave-10-14-3-sedia-untuk-dimuat-turun-selesaikan-masalah-pepijat-facetime/100%Always2019-02-08 04:17
https://army.wiser.my/cara-berkongsi-kata-laluan-wi-fi-secara-terus-daripada-iphone-anda/100%Always2019-02-08 03:52
https://army.wiser.my/qualcomm-snapdragon-712-dilancarkan-janji-prestasi-lebih-baik-untuk-peranti-kelas-pertengahan/100%Always2019-02-08 01:54
https://army.wiser.my/vivo-malaysia-sahkan-v15-vivo-v15-pro-bakal-tiba-ke-pasaran-tempatan-bulan-ini/100%Always2019-02-07 09:05
https://army.wiser.my/cara-mudah-untuk-henti-lihat-kiriman-rakan-di-fb-twitter-tanpa-perlu-block-mereka/100%Always2019-02-07 07:50
https://army.wiser.my/2-juta-akaun-whatsapp-dibuang-setiap-bulan-kerana-masalah-spam/100%Always2019-02-07 03:58
https://army.wiser.my/imej-sebenar-samsung-galaxy-s10e-tertiris-tampil-dengan-rekaan-paparan-tebuk-yang-agak-besar/100%Always2019-02-07 02:51
https://army.wiser.my/huawei-p30-sah-akan-diperkenalkan-secara-rasmi-di-paris-pada-mac-ini/100%Always2019-02-07 02:11
https://army.wiser.my/cara-untuk-menghilangkan-garis-merah-ada-microsoft-word/100%Always2019-02-06 13:30
https://army.wiser.my/ulasanhonor-watch-magic-jam-pintar-bajet-yang-berbaloi-untuk-dimiliki/100%Always2019-02-06 11:00
https://army.wiser.my/pengguna-saman-apple-kerana-dipaksa-mendapatkan-pengecas-iphone-baharu/100%Always2019-02-06 09:43
https://army.wiser.my/mwc-2019-pengeluar-mana-yang-bakal-menguasai-barcelona-hujung-bulan-ini/100%Always2019-02-06 07:56
https://army.wiser.my/anda-kini-boleh-nyah-hantar-mesej-fb-messenger-dalam-tempoh-10-minit/100%Always2019-02-06 04:01
https://army.wiser.my/samsung-batal-kerjasama-dengan-jenama-supreme-palsu/100%Always2019-02-06 02:49
https://army.wiser.my/samsung-patenkan-rekaan-s-pen-dengan-kamera-terpasang/100%Always2019-02-06 01:57
https://army.wiser.my/snapdragon-675-muncul-di-geekbench-prestasi-yang-ditunjukkan-lebih-baik-daripada-snapdragon-710/100%Always2019-02-05 09:36
https://army.wiser.my/firefox-akan-senyapkan-video-yang-bermain-secara-automatik/100%Always2019-02-05 06:56
https://army.wiser.my/oppo-failkan-tanda-dagang-find-z-membayangkan-pengganti-find-x/100%Always2019-02-05 04:36
https://army.wiser.my/remaja-bunuh-diri-ibu-bapa-enggan-belikan-peranti-mahal-untuk-bermain-pubg-mobile/100%Always2019-02-05 04:18
https://army.wiser.my/antutu-senaraikan-10-telefon-pintar-dengan-prestasi-terbaik-bagi-januari-2019/100%Always2019-02-05 03:01
https://army.wiser.my/cara-memasang-tempered-glass-dengan-betul-pada-peranti-pintar/100%Always2019-02-04 13:59
https://army.wiser.my/xiaomi-black-shark-2-mungkin-dilancarkan-mac-atau-april-ini/100%Always2019-02-04 10:27
https://army.wiser.my/whatsapp-sertakan-ciri-faceid-dan-touch-id-untuk-pengguna-iphone/100%Always2019-02-04 09:43
https://army.wiser.my/tukar-latarbelakang-telegram-dengan-imej-yang-lebih-menarik/100%Always2019-02-04 09:03
https://army.wiser.my/rangkaian-mudah-alih-malaysia-lebih-laju-berbanding-thailand-indonesia-dan-filipina/100%Always2019-02-04 08:17
https://army.wiser.my/kemaskini-windows-10-19h1-akan-mudahkan-pengguna-memahami-mesej-ralat/100%Always2019-02-04 06:59
https://army.wiser.my/google-perkenal-shadow-art-permainan-berasaskan-kecerdasan-buatan/100%Always2019-02-04 04:48
https://army.wiser.my/youtube-mahu-tangani-isu-dislike-mobs/100%Always2019-02-04 03:26
https://army.wiser.my/peranti-redmi-dengan-snapdragon-855-disasarkan-pelancarannya-tahun-ini/100%Always2019-02-04 02:44
https://army.wiser.my/kakitangan-google-semakin-hilang-keyakinan-dengan-ceo-sundar-pichai/100%Always2019-02-04 02:12
https://army.wiser.my/dengan-harga-langganan-rm100-anda-boleh-nikmati-internet-jalur-lebar-dan-mudah-alih-tanpa-had/100%Always2019-02-04 06:23
https://army.wiser.my/google-buang-29-aplikasi-kamera-dan-foto-dari-playstore/100%Always2019-02-03 07:09
https://army.wiser.my/apple-failkan-paten-papan-kekunci-dari-panel-kaca/100%Always2019-02-03 06:11
https://army.wiser.my/10-akaun-instagram-dengan-pengikut-paling-ramai-setakat-januari-2019/100%Always2019-02-03 03:18
https://army.wiser.my/samsung-galaxy-a90-mungkin-dilengkapi-kamera-pop-up/100%Always2019-02-03 02:45
https://army.wiser.my/robert-swan-ceo-intel-yang-baru/100%Always2019-02-03 01:57
https://army.wiser.my/bayi-lelaki-dinamakan-razer-ibu-bapanya-bakal-terima-razer-phone-2-dari-ceo-syarikat-perkomputeran-popular-itu/100%Always2019-02-02 15:05
https://army.wiser.my/cara-membuat-kod-barcode-menggunakan-android/100%Always2019-02-02 05:34
https://army.wiser.my/energizer-mahu-lancar-26-telefon-dengan-pelbagai-ciri-mengagumkan-pada-mwc-2019-nanti/100%Always2019-02-02 05:32
https://army.wiser.my/apple-mohon-maaf-masalah-pepijat-facetime-berjanji-akan-selesaikannya-minggu-hadapan/100%Always2019-02-02 04:48
https://army.wiser.my/ios-13-didakwa-hanya-akan-menyokong-model-iphone-7-ke-atas-sahaja/100%Always2019-02-02 03:33
https://army.wiser.my/telefon-boleh-lipat-huawei-akan-diperkenalkan-pada-24-februari-ini/100%Always2019-02-02 02:09
https://army.wiser.my/reka-bentuk-peranti-boleh-lipat-samsung-tertiris-dalam-satu-video-acah/100%Always2019-02-02 01:58
https://army.wiser.my/100-kata-laluan-paling-lemah-yang-digunakan-sepanjang-tahun-2018/100%Always2019-02-01 15:27
https://army.wiser.my/ini-alasannya-mengapa-anda-perlu-mengaktifkan-fungsi-blue-light-filter-pada-telefon-anda/100%Always2019-02-02 02:50
https://army.wiser.my/penggabungan-sistem-permesejan-fb-messenger-instagram-whatsapp-mungkin-ditangguhkan-sehingga-2020/100%Always2019-02-01 09:33
https://army.wiser.my/nintendo-switch-2-berkemungkinan-lebih-kecil-dan-lebih-murah/100%Always2019-02-01 08:35
https://army.wiser.my/beberapa-spesifikasi-sony-xperia-xz4-terdedah-kamera-52mp-bateri-berkapasiti-besar/100%Always2019-02-01 05:13
https://army.wiser.my/honor-mahu-lancar-peranti-5g-mereka-pada-separuh-kedua-2019/100%Always2019-02-01 03:11
https://army.wiser.my/ujian-beta-pubg-lite-bakal-hadir-ke-malaysia-tidak-lama-lagi/100%Always2019-02-01 01:56