Walaupun ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Menyeluruh, Digi Telecommunications Sdn Bhd (Digi) memaklumkan bahawa mereka akan terus membantu para pelanggan mereka agar dapat kekal terhubung dengan kehidupan sosial, pembelajaran, dan pekerjaan masing-masing ketika penguatkuasaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Menyeluruh sekarang.

Malah Digi juga menaik taraf kapasiti di kawasan trafik tinggi serta menambah baik liputan kawasan terbuka dan tertutup ekoran peningkatan penggunaan internet oleh orang ramai bagi tujuan pembelajaran serta pekerjaan dalam talian.

Selain itu, Digi turut menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk faedah tambahan dalam tempoh terhad bagi memenuhi keperluan serta mengikut kemampuan para pelanggan mereka yang berbeza.

Antara tawaran menarik Digi yang sedang ditawarkan adalah seperti menikmati masa berbual tambahan sebanyak 10% apabila menambah nilai dalam talian bagi pelanggan prabayar Digi.

Bagi pelajar Malaysia yang berusia 12-24 tahun pula, Digi menawarkan Pakej Data Khas Pelajar Digi dengan hanya RM20/sebulan sahaja. Pakej ini hadir dengan internet 15GB berkelajuan tinggi berserta tempoh sah selama 30 hari.

Bagi mengetahui lebih lanjut tentang tawaran-tawaran menarik dari digi, layari laman rasmi Digi.com.my

Sumber: Digi